Терористичний удар по Дніпру та захоплення житла на Херсонщині

Терористичний удар по Дніпру та захоплення житла на Херсонщині
420141 ПЕРЕГЛЯДІВ

? Терористичний удар по Дніпру та захоплення житла на Херсонщині. Головне за ніч по регіонах

• На Запоріжжі

Окупанти обстріляли цивільну інфраструктуру у районі Щербаків, Чарівного, Малинівки та низки інших населених пунктів. Надійшло 16 повідомлень про руйнування будинків у результаті обстрілів військовими рф.

• На Дніпропетровщині

росіяни вдарили по Дніпру (4 ракети у промисловий район) та по Нікопольському району. Без постраждалих. 

• На Харківщині

Окупанти завдають ударів по Куп‘янському району. Влучили у приватні домоволодіння, гаражі, автомобілі. Без постраждалих. В Ізюмському районі чоловік отримав вибухову травму, наступивши на невідомий предмет.

• На Луганщині

ЗСУ відбили атаки в районі Новоселівського та Білогорівки. Ворог обстріляює райони Макіївки, Невського та Білогорівки. У Сватовому Сили оборони уразили район розташування одного з підрозділів окупаційних військ. 

• На Донеччині

Під обстрілом — Костянтинівка. Ситуація напружена, але контрольована в районі Озорянівки, Курдюмівки, Нью-Йорка, Північного, Південного,  Шумів, Дружби, Магдалинівки та Залізного. По області — 1 поранений.

• На Херсонщині

Загарбники обстрілюють житлові квартали Херсона, Херсонський та Бериславський райони. Жителі Скадовської громади повідомляють про захоплення їх нерухомості, а також житла рідних та знайомих. У Херсоні електропостачання відновлено для 24% побутових споживачів. 

Також централізовано відновлюють водопостачання.

Теги: Російське вторгнення в Україну, stoprussia
Мої відео