ПРИЛАДИ НІЧНОГО БАЧЕННЯ ДЛЯ МОРСЬКИХ ПІХОТИНЦІВ

ПРИЛАДИ НІЧНОГО БАЧЕННЯ ДЛЯ МОРСЬКИХ ПІХОТИНЦІВ
427041 ПЕРЕГЛЯДІВ
Командувач сил оборони генерал-лейтенант Сергій Наєв відвідав підрозділи морської піхоти, що боронять позиції на Запорізькому напрямку.
Вітаючи особовий склад з професійним святом, командувач передав морпіхам прилади нічного бачення.
– Дуже важливо, щоб щоночі ті, хто несе чергування на спостережних постах, почувалися якомога безпечніше. Впевнений, що це обладнання не лише додасть вам можливостей ведення бою у темну пору доби, а й обов’язково принесе значущу перевагу та користь, – наголосив генерал-лейтенант Сергій Наєв.
Командувач також додав, що під час виконання бойових завдань кожен морпіх демонструє високий моральний дух, професійну майстерність, самовідданість та відповідальність.
– Від щирого серця дякую вам за вірність військовому обов’язку, зразкову службу і мужність. Ви героїчно бороните незалежність нашої країни на одному з найголовніших напрямків й даєте гідну відсіч ворогові, часто ризикуючи власним здоров’ям і навіть життям, – зауважив генерал-лейтенант Сергій Наєв.
Своєю чергою, командувач сил оборони вручив кращим військовослужбовцям відомчі відзнаки та цінні подарунки.
Під час відвідання позицій, генерал-лейтенант Сергій Наєв ознайомився з організацією та умовами життя морських піхотинців, обговорив проблемні питання й поточний стан справ на цій ділянці оборони.
Разом переможемо!
Мої відео