Вітаємо з Міжнародним днем волонтера!

Вітаємо з Міжнародним днем волонтера!
343098 ПЕРЕГЛЯДІВ

Кожного року, саме 5 грудня відзначається Міжнародний день волонтерів - супергероїв нашого часу, безстрашних, сміливих та просто непереможних. Дане свято було засноване Генеральною Асамблеєю ООН ще в 1985 році, але саме сьогодні, для сучасної України, це свято особливе.

В нашій країні цей рух зародився у 90-их роках, а розцвів у 2014, під час початку конфлікту з росією, а у 2022 році - коли було розпочато саме справжню війну, цей рух став не просто благодійною допомогою, а киснем для кожного. Саме волонтери допомагають українським військовим, збирають для них ліки, обладнання та амуніцію, постачають на фронт їжу та буржуйки, допомагають тим, хто цтого потребує. Без волонтерської праці не тільки армії, а кожному з нас було б набагато важче.

Ми щиро та радо вітаємо всіх волонтерів з їхнім святом! Ви герої, завдяки зусиллям яких цей світ стає добрішим, безпечнішим та щасливішим. Дякуємо вам за те, що одного разу вони зважилися на цей крок, щоб віддавати всіх себе заради кожного українця, заради вільної, єдиної та непереможної України. Ми бажаємо вам тільки здоров'я, щирої і взаємної любові в житті, світла радості й безкінечної удачі. Ми вітаємо вас зі святом, тільки вашим і говоримо дякую за те, що ви є!

Слава Україні та її героям! Слава ЗСУ! Слава українським волонтерам!

Мої відео