Спортивні естафети – запорука здорової молоді університету

Спортивні естафети – запорука здорової молоді університету
440534 ПЕРЕГЛЯДІВ

До Міжнародного дня студентського спорту 21 вересня 2023 р. на спортивному майданчику Полтавського національного педагогічного університету імені В. Г. Короленка відбулися спортивні естафети серед факультетів університету. Спортивні естафети спрямовані на розвиток спритності, рішучості, сміливості, виховують згуртованість, прагнення до взаємодопомоги та підтримки один одного.

 Кожен  факультет представив команду з 10 спритних студентів. Організувала змагання заступниця декана з виховної роботи факультету фізичного виховання та спорту Олена Согоконь. Змагання судили здобувачі вищої освіти Віта Седун, Яна Гришко, Надія Гупало, Євген Сліжевський.

 Мета заходу – активізувати спортивно-масову роботу серед студентської молоді університету, залучити до секційної роботи та самостійних занять фізичним вихованням та спортом. 

Спортивний захід складався з 7 естафет, завдання для капітанів,  спортивної вікторини. Кожен факультет дав назву команді та представив спортивний девіз. Всі команди впоралися із усіма завданням на відмінно, студенти були згуртовані, активні та спритні. Родзинкою змагань стала спортивна вікторина, у якій студенти проявили інтелектуальні здібності, кмітливість, а головне – збагатили багаж знань.

 У запеклій боротьбі були визначені переможці: 3 місце посіла команда факультету психології і соціальної роботи «Фенікс»; 2 місце –  команда факультету філології і журналістики «ФФЖ», а переможницею стала команда факультету фізичного виховання та спорту «Спортсмени». 

Дякуємо всім учасникам змагань за активну участь у заході! До нових спортивних зустрічей на факультеті фізичного виховання та спорту!

Мої відео