Викладачі кафедри загальної педагогіки та андрагогіки вдосконалюють свою викладацьку майстерність

Викладачі кафедри загальної педагогіки та андрагогіки вдосконалюють свою викладацьку майстерність
413550 ПЕРЕГЛЯДІВ

27 серпня 2022 р. докторка педагогічних наук Олена Ільченко та докторка педагогічних наук Леся Петренко взяли участь у Всеукраїнській науковій конференції «Оптимізація процесів навчання в умовах воєнного стану», зокрема у тренінгу «Освітні платформи та цифрові застосунки. Розвиток предметно-методичної компетентності».

 

Під час конференції було обговорено стан та актуальні питання розвитку інформаційно-цифрової компетентності, зазначено, що вона є однією з важливих компетентностей у концепції Нової української школи і розглядається як впевнене, а водночас критичне застосування інформаційно-комунікаційних технологій (ІКТ) для створення, пошуку, обробки, обміну інформацією на роботі, у публічному просторі та приватному спілкуванні.

Формування цифрової компетентності майбутнього вчителя передбачає використання новітніх цифрових засобів, вміння створювати відповідне середовище для своїх учнів, знати шляхи та засоби безпечного поводження в мережі Інтернет, а також уміти захищати особисту інформацію у цифровому просторі.

 

Мої відео