«Do like Olimpians» від Олімпійців Київської області та міста Київ

361721 ПЕРЕГЛЯДІВ

Європейський тиждень спорту #BeActive в межах проєкту НОК України «Do like Olimpians» від Олімпійців Київської області та міста Київ.

Отож, до Європейського тижня спорту в Україні, який проходив у нашій Державі з 23 по 30 вересня 2022 року #BeActive та в межах проєкту #DolikeOlimpians здобувачі вищої освіти, курсанти Академії служби безпеки України мали змогу оволодіти теоретичними та практичними навиками зі спеціальної фізичної підготовки від відомих українських спортсменів, а саме: члена виконкому Відділення НОК України в Київській області, заслуженого майстера спорту України, срібного призера Олімпійських ігор в Лондоні 2012 з вільної боротьби Валерія Андрійцева та заслуженого майстера спорту України, учасника Олімпійських ігор з дзюдо, тренера бронзоваї призери Олімпіади в Токіо-2020 Д. Білодід, Геннадія Білодід. 

Курсанти мали змогу позайматись рукопашним боєм та практичними його навиками від спортивної еліти олімпійського руху України, а також отримати цінні поради на основі практики, необхідні для самозахисту.

Адже для того, щоб стати найкращим, потрібно навчатися у найкращих!

#НОК #КОВНОК #BEACTIVE

Мої відео