За матеріалами СБУ підозру отримав ще один слідчий «генпрокуратури днр», який фабрикує справи проти азовців

За матеріалами СБУ підозру отримав ще один слідчий «генпрокуратури днр», який фабрикує справи проти азовців
266885 ПЕРЕГЛЯДІВ

Слідчі Служби безпеки України задокументували злочинну діяльність ще одного правоохоронця, який в умовах воєнного стану перейшов на бік ворога. Під час окупації зловмисник залишився у захопленому Донецьку та розпочав діяльність на користь загарбників.

Зокрема, зрадник обійняв посаду «старшого слідчого з особливо важливих справ слідчого відділу генеральної прокуратури днр».

На своїй посаді зловмисник сприяє незаконним арештам проукраїнських громадян, обшукам та примусовому утриманню за гратами.

Також задокументовано, що «молодший радник юстиції» фабрикує кримінальні справи проти азовців. Зловмисник звинувачує українських захисників у терористичній діяльності та насильницькому захопленні влади в «днр».

Зокрема, «прокурор» виніс звинувачення полоненій, яка працювала кухарем у полку, у підтримці бойової готовності підрозділу. Для підтримки законності звинувачення він видав відповідну «постанову».

Слідчі СБУ повідомили йому про підозру за ч.2 ст. 111 (державна зрада) Кримінального кодексу України. Правопорушника оголошено в розшук.

Розслідування проводили співробітники ГУ СБУ в Донецькій та Луганській областях за процесуального керівництва Донецької обласної прокуратури.

Теги: Російська агресія , колаборанти
Мої відео