14 тисяч грн неправомірної вигоди: на Полтавщині викрито начальника РТЦК та СП

14 тисяч грн неправомірної вигоди: на Полтавщині викрито начальника РТЦК та СП
32618 ПЕРЕГЛЯДІВ

За процесуального керівництва Полтавської спеціалізованої прокуратури у сфері оборони Центрального регіону в ході проведення комплексу негласних слідчих (розшукових) дій задокументовано факт вимагання та одержання неправомірної вигоди начальником Миргородського РТЦК та СП.

   За даними слідства, полковник вимагав та одержав неправомірну вигоду в сумі 14 000 грн за зняття з військового обліку транспортного засобу одного із ТОВ, що здійснює господарську діяльність на території Полтавської області.  

   Посадовця військкомату затримано за підозрою у вчиненні кримінального правопорушення, передбаченого ч. 3 ст. 368 КК України.

   Досудове розслідування здійснюють слідчі СУ ГУНП в Полтавській області за оперативного супроводу УСБ України в Полтавській області

   Санкція статті передбачає позбавлення волі на строк до десяти років з позбавленням права обіймати певні посади чи займатися певною діяльністю на строк до трьох років, з конфіскацією майна.

Примітка: відповідно до ст. 62 Конституції України особа вважається невинуватою у вчиненні злочину і не може бути піддана кримінальному покаранню, доки її вину не буде доведено в законному порядку і встановлено обвинувальним вироком суду.

Прес-служба Спеціалізованої прокуратури у сфері оборони Центрального регіону

Теги: Полтавська спеціалізована прокуратура у сфері оборони Центрального регіону,Миргородський РТЦК та СП,військком,викрито,неправомірна вигода
Мої відео