БЕБ у Чернівцях викрило чергову схему розповсюдження контрафактних цигарок

БЕБ у Чернівцях викрило чергову схему розповсюдження контрафактних цигарок
382705 ПЕРЕГЛЯДІВ

Детективи Територіального управління Бюро економічної безпеки у Чернівецькій області вилучили з незаконного обігу контрафактних цигарок на 1,5 млн грн. 

Слідством встановлено групу осіб, які в Чернівцях організували незаконне придбання, зберігання, перевезення та продаж сигарет без марок акцизного податку. Контрафакт розповсюджували через торгові точки на Калинівському ринку в Чернівцях. Детективи провели обшуки та вилучили більше 22 тис. пачок незаконно виготовлених тютюнових виробів, 130 електронних сигарет, 35 тис. грн, отриманих від продажу незаконно виготовлених тютюнових виробів, мобільні телефони. Загальна вартість вилученого незаконно виготовленого товару складає понад 1,5 млн грн. 

Досудове розслідування у кримінальному провадженні за ознаками кримінального правопорушення, передбаченого ч. 1 ст. 204 КК України (незаконне придбання з метою збуту або зберігання з цією метою, а також збут чи транспортування з метою збуту незаконно виготовлених тютюнових виробів, тютюну, або інших підакцизних товарів) здійснюють детективи територіального управління БЕБ у Чернівецькій області за оперативного супроводу управління стратегічних розслідувань в Чернівецькій області Департаменту стратегічних розслідувань Національної поліції України.

Довідково: Вартість вилучених детективами БЕБ підакцизних товарів за травень становить 204,2 млн грн. 

Нагадаємо, детективи Територіального управління БЕБ у Закарпатській області повідомили про підозру фігуранту кримінального провадження за незаконний продаж тютюну для кальяну та електронних сигарет в тому числі з акцизними марками російської федерації та скерували справу до суду. Детальніше https://esbu.gov.ua/news/beb-povidomylo-pro-pidozru-zhyteliu-zakarpattia-za-zbut-kontrafaktnykh-tsyharok-z-aktsyznymy-markamy-rf 

Теги: БЕБ, Бюро економічної безпеки, економіка, контрафактні цигарки,електронні сигарети, контрафакт, Держбюджет, ухилення від сплати податків
Мої відео