За рахунок арештованого БЕБ російського аміаку АРМА придбало військові облігації на 600 млн грн

За рахунок арештованого БЕБ російського аміаку АРМА придбало військові облігації на 600 млн грн
319366 ПЕРЕГЛЯДІВ

Чергову партію російського аміаку, арештованого співробітниками Бюро економічної безпеки України було реалізовано Національним агентством з розшуку та менеджменту активів (АРМА). З метою максимально швидкого перерахування цих коштів для потреб ЗСУ, за погодженням з Кабінетом Міністрів України проводиться придбання військових облігацій. Військові облігації є механізмом прямої підтримки бюджету та армії в умовах війни.

“Співробітники БЕБ, в межах досудових розслідувань кримінальних проваджень в економічній сфері, арештовують майно,  що належить компаніям та фізичним особам росії та білорусі. Арешти здійснюється також і з метою унеможливлення продажу та виведення цих актів за кордон. Наразі вже продано три партії арештованого аміаку на загальну суму понад 910 мільйонів гривень. З них на 600 млн грн вже придбано військові облігації. Спільними зусиллями забезпечуємо фінансування та підтримку ЗСУ. Разом наближаємо нашу перемогу у боротьбі з російським агресором”, - зазначив Директор БЕБ Вадим Мельник.

Нагадаємо, співробітники БЕБ арештували понад 42 тис. тонн аміаку. Ці товарно-матеріальні цінності належать суб’єктам господарської діяльності російської федерації, були вилучені детективами БЕБ в межах досудових розслідувань у кримінальних провадженнях та передані в управління АРМА.

Теги: БЕБ, АРМА,Бюро економічної безпеки, активи росії, Вірю в ЗСУ, ЗСУ
Мої відео